dijous

Victòria 3-1 contra el Piles i resultats de la jornada

--3-1 i els groguets es posen quints i a vore si en les jornades que queden el fan posar-se tercers. El Beniarbeig ha caigut 2-0 a Beniopa. El Joventut Pedreguer ha perdut 0-2 davant de l'intractable Orba. El Verger continua amb una bona dinàmica i va guanyar 0-1 al camp de l'Athletic la Vall.

--En primera regional taules 2-2 entre el Benissa-Oliva que certifica la permanència dels benissers i complica la cosa a l'Oliva. El Gorgos va guanyar 1-2 al camp de l'Alfàs. El Pego va caure a casa contra el líder Altea per 0-2 i per últim el Benitatxell no passa de l'empat sense gols davant del Portuarios i té un peu i mig en segona regional. 

--En preferent el Pedreguer va caure per la mínima 1-0 al camp del potent Tavernes que es jugava la promoció d'ascens i s'ho jugarà tot en l'última jornada contra l'Ontinyent. El Calp va donar la campanada al camp de l'Ontinyent en guanyar-li 1-2 i salva la categoria. El Xàbia va empatar 1-1 contra el Racing Benidorm. El Dénia va caure 2-0 al camp del líder Gandia.

4-1 dels groguets i bombaço del Verger en la penúltima jornada en segona l

  https://www.noticiasmarinaalta.es/canfali/articulo/segona-regional-el-verger-guana-al-safor-gandia-(0-1)-i-fa-reviscolar-el-somni-de-campi...