divendres

Derrota 1-0 a Beniarbeig i resultats de la jornada

Derrota dels groguets per la mínima al derbi a Beniarbeig en partitque si s'havia jugat alguna vegada seria fa moltíssims anys.

En els altres partits de la segona regional destacar la victòria 3-2 del Verger al Joventut de Pedreguer,llàstima que l'inici de lliga dels vergerins fora algo fluix i no ha arribat a afinaçar-se a la part alta.

L'Orba se la jugava l'ascens en casa contra el Safor i ha caigut 0-2 i es complica molt l'ascens.

--

En primera regional golejada del Gorgos 4-1 al Pego i deixa els dos equips en la part alta però sense aspiracions,ara a acabar la lliga i a esperar a la propera temporada.

El Benitatxell-Oliva s'ajorna.

El Xeraco-Benissa ha acabat 2-2 i fa que els benissers respiren perque els de la zona baixa estan sumant tots.

--

En preferent s'acabava la lliga i lamentar el descens del Pedreguer tot i guanyar 3-2 al potent Ontinyent,els pedregueros no depenien d'ells i baixen com a un dels pitjors 13ens en una potent preferent on ni Xàbia ni Dénia han destacat massa i el Calp ha patit però s'ha salvat.

El Dénia va guanyar 4-2 a l'Olleria i el derbi entre el Calp i Xàbia va acabar 2-2.

----

El proper any la segona regional tindrà com a equips mariners l'Ondarense,el Benitatxell,el Beniarbeig,el Verger,el Joventut de Pedreguer i l'Orba depenent de si acaba primer.

El proper any en primera regional tindrà com a equips mariners el Pedreguer,el Benissa, el Pego, el Gorgos.

En preferent com ja he dit dalt estaran Dénia,Xàbia i Calp.

Resultats i els groguets golejen 8-0 al Beniarbeig

SEGONA REGIONAL Ondarense,8 - Beniarbeig,0 Benitatxell,8-Atlético de San Blas,0 Teulada-Moraira,4 - Inmaculada,0 El Campello,1 - Joventut Pe...