diumenge

Final de temporada,resum general

En tercera tenim els groguets que guanyen 3-0 i acaben de forma modesta una temporada on en alguns moments van estar cuers.

El filial del Dénia tot i golejar 7-1 no puja directe i jugarà un playoff després de la victòria del rival directe Foietes a domicili.

El Benitatxell ha fet una gran temporada quedant a tocar de la promoció.

El Verger acaba en la zona mitja-alta fent una bona temporada,igual que el filial del Pego.

El Joventut de Pedreguer ha fet una bona temporada acabant el que fa 10.

El filial de l'Orba acaba amb 19 punts fent una temporada acceptable i el Beniarbeig acaba amb uns 11 punts en una temporada més bé fluixa.




En segona regional tenim la molt bona quarta posició del Benissa al grup d'Alacant i en l'altre grup les bones temporades de l'Orba i Gorgos quedant prop de promocionar.
En la cara amarga tenim el descens del Pedreguer(depenia d'ell però va perdre a casa) a tercera després de farà pocs anys promocionar en preferent per a pujar a tercera,aixina de cruel és a vegades el futbol.
Un que baixa i l'altra que es salva tot i perdre en casa,el Teulada després d'uns anys amb mala sort es salva de milacre.






En primera regional només estava el Pego que ha fet una temporada algo irregular però s'ha salvat.
Ara el proper any tindrà al Xàbia a la categoria després d'estar molts anys jugant amb foc i a la fi ha baixat de Preferent.



Segona ffcv